Repatrieri Decedati - Servicii Funerare București

Telefon

0764 700 900

}

Program Non-Stop

București-Ilfov

Str. Lita, Nr. 46,

Sector 1, București

Repatrieri Decedați

Suntem echipa care îți oferă inclusiv servicii de repatriere decedați. Contactează-ne și-ți venim în ajutor oriunde și oricând ai nevoie!

Transport Funerar International

Îți putem aduce persoanele dragi de oriunde și-ar fi găsit ele sfârșitul pe acest pământ!  Dispunem de șoferi cu experiență care vor întocmi toate actele de care este nevoie!

Ce include serviciul

– Transportul decedatului de oriunde din Europa înapoi în România

– Sicriele speciale necesare pentru repatriere

– Documentația legală necesară

– Îmbălsămarea și pregătirea defunctului prin proceduri moderne

– Mașină frigorifică și condiții de transport mai mult decât decente

Costuri

Acestea variaza in functie de mai multi factori: de tara si localitatea in care a avut loc decesul, locul unde trebuie repatriat defunctul, numarul de kilometri parcursi, sicriul cu care se va face repatrierea. Noi insa incercam sa facem un pret cat mai convenabil pentru familia decedatului a carei ultima grija in aceste momente ar trebui sa fie si partea finaciara. In vederea semnarii contractului se vor stabili toate cheltuielile care ar putea intervene pentru ca familia sa aiba o imagine completa asupra sumei pe care trebuie sa o plateasca.

Cum procedăm

1. Se va ridica corpul de la locul unde a avut loc decesul si se va depune la cea mai apropiata morga sau dupa caz la casa funerara;

2. Va urma apoi imbalsamarea certificata a corpului, indiferent de tara unde a avut loc decesul;

3. Întocmirea tuturor documentelor pentru persoana decedata ce sunt necesare in repatrierea acesteia;

4. Se va furniza un sicriu standard in cazurile de repatriere decedati. Acesta trebuie sa fie un sicriu care sa respecte normele de politie portuara al tarii in care a avut loc decesul

5. Este necesara obtinerea documentelor de deces internationale, precum si a pasaportului mortuar in vederea repatrierii in Romania, in regim de urgenta;

6. Tot in regim de urgenta este necesara obtinerea apostilei pe documentul de deces (acolo unde legislatia cere).

Principiile noastre

Încă de la începutul inființării acestei societăți, la baza tuturor pricipiilor noastre se află: respectul și exigența cu care executăm toate procedurile necesare pentru ca tu sa fii mulțumit de ajutorul pe care ți-l oferim!

Contactează-ne în Orice Moment

Ne poți trimite un mesaj cu situația în care te afli, iar noi vom reveni cat de rapid cu putință pentru a lămuri toți pașii de care sunt nevoie!

Suntem pregătiți să vă ajutăm!

Nu ezitați să ne sunați oricând din orice motiv. Fii sigur, suntem aici pentru tine și familia ta.

Apelează acum

0764 700 900